top of page
Children raising hands

ÎNTREBĂRI FRECVENTE
Aranjamente florale online

Ai întrebat, am răspuns

CUM COMAND?

​Iți alegi un model de aranjament floral, pe urmă ne trimiți poza pe rețelele de socializare sau folosind datele de contact. De asemenea, dacă nu ați găsit un model de aranjament floral, ne puteți specifica un cost total și de acolo ne ocupăm noi. Doar după ce veți primi mesaj de confirmare se consideră comanda preluată.

Important: Prețurile produselor florale prezentate în magazin sunt prețuri care depind de sezon. Exemplu: un buchet de flori, la momentul realizării în florăria noastră, a avut prețul de 100RON. Același buchet realizat 2 luni mai târziu poate avea un preț mai mare sau chiar mai mic.

 

 De aceea recomandarea noastră rămâne

"Alegerea floristului": Click aici!

VREAU UN ARANJAMENT PERSONALIZAT. SE POATE?

Nu ați găsit ceva care să vă placă în magazinul de prezentare? Nu e nimic, ne puteți trimite o poză pe rețelele de socializare sau folosind datele de contact.
 

Vă vom contacta în cel mai scurt timp pentru a vă comunica costul final al aranjamentului.

 

De curând am lansat și pagina "Alegerea floristului" în care ne poți trimite toate datele necesare realizării unui aranjament personalizat: Click aici!

CUM AJUNG ÎN POSESIA ARANJAMENTULUI?

În momentul de față vă propunem două soluții:
1. Ridicare personală de la sediul nostru.

2. Livrare pe raza orasului Cluj-Napoca contra unei valori de 20RON.
 

In viitorul apropiat: Livrare prin firmă de curierat. 

COLABORARE
NUNTA!

Suntem o echipă experimentată în organizarea de evenimente, iar nunta dumneavoastră este importantă pentru noi. Înțelegem că fiecare cuplu are propriile lor preferințe și nevoi, de aceea suntem aici să vă ajutăm să transformați visul dumneavoastră în realitate.

Dacă sunteți interesat să discutați mai multe detalii și să aflați cum vă putem ajuta să faceți nunta dumneavoastră memorabilă, vă rugăm să ne sunați la numărul de telefon disponibil pe site-ul nostru. Abia așteptăm să aflăm mai multe despre visul dvs. și să colaborăm cu dumneavoastră pentru a crea evenimentul perfect.

bottom of page