FLORĂRIA ANEI

Anamaria Dascăl

Orice zi reprezintă un motiv de a dărui o floare!

ARANJAMENTE FLORALE

Comandă aranjamente florale online pentru toate ocaziile speciale din viața ta.

Aranjamentele sunt realizate cu burete hidrofil și hrană, astfel că florile sunt hidratate și vor rezista o perioadă mai lungă de timp. Imaginile sunt cu titlu de prezentare și reprezintă aranjamente realizate la Florăria Anei!  

 

Tipuri de aranjamente realizate la Florăria Anei:

- Zi de zi: Sunt acele aranjamente florale care se oferă cadou cu diverse ocazii precum aniversarea zilei de naștere, aniversarea unui număr de ani de la nuntă sau pur și simplu să îi arăți cât de mult ți la persoana respectivă.

- Tematice: Sunt aranjamentele care se realizează cu o anumită temă. De exemplu: aranjamente pentru Crăciun sau aranjamente pentru sărbătorile pascale. ​

- Evenimente: Sunt aranjamentele care se realizează pentru evenimente de tip nuntă în preponderent. Lista de aranjamente este foarte lungă dar acoperă atât aranjamente florale de la starea civila cât și pe cele de la sală. ​

- Funerare.

 

 Pentru orice întrebări sau oferte personalizate vă rugăm să ne contactati folosind datele de contact de mai jos din pagină.

Image by Amy Shamblen

DESPRE NOI

Florăria Anei este un magazin care propune rafinament, oferind clienților noștri produse de primă calitate și un serviciu excepțional de a realiza comenzile din confortul propriilor case.

 

Magazinul nostru online a devenit sinonim cu calitatea și asigurăm o varietate continuă de aranjamente florale care se potrivesc oricărui buget.

Verifică-l și începe să faci cumpărături astăzi.

Image by Roman Kraft

CONTACT

Dacă ai întrebări sau neclarități despre unul din produsele sau serviciile oferite, te rugăm să ne contactezi folosind formularul de mai jos.
Vom reveni în cel mai scurt timp posibil cu un răspuns!

WhatsApp: 0754 248 768

Facebook Messengerhttps://www.facebook.com/florariaaneicluj/

Numar de telefon:  0754 248 768

Multumim! Vom reveni în cel mai scurt timp posibil cu un răspuns!